Депутатът от Станислав Балабанов заяви, че на обществото вече не

...
Депутатът от  Станислав Балабанов заяви, че на обществото вече не
Коментари Харесай

Балабанов : При избори ще има шах и мат за ПП-ДБ, Борисов няма да клекне втори път

Депутатът от " " Станислав Балабанов заяви, че на обществото към този момент не му пука по какъв начин ще завършат договарянията за държавно управление.  " Такава гадност би трябвало да изпитва всеки български жител, който гледа това по малкия екран. 9 месеца наблюдавахме две извънредно несъвместими партии да пробват да излъжат, че мислят за българските жители. През цялото време мислеха за разпределение на страната ", разяснява той в предаването " Денят ON AIR ". 

Според Балабанов от Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) от дълго време са предали гласоподавателите си.

" Осъществиха тежка замяна, участвайки във властта с човек, който арестуваха преди година и половина. Вместо в тази напрегната конюнктура да кажат:  " Отиваме на избори, тъй като имаме капка себеуважение ", те стоят на колене и споделят: " Г-н Борисов, помогни ни да останем на власт ". При избори ще има шах и мат за ПП-ДБ ", сподели още депутатът от Има Такъв Народ за Bulgaria ON AIR.

" Мария Габриел беше доста хубава 9 месеца. За една нощ, съгласно ПП-ДБ, тя се трансформира в красивото лице на мафията. От позицията на Борисов този мач е завършил. Важно е да се види дали министър председателят ще бъде гласуван и подсилен. Тези договаряния към този момент нямат смисъл, няма какво да изнасилват обществото. Да вървим на избори. Хората пренареждат Народното събрание и виждаме идващите ходове. Не мисля, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще клекне повторно на втория мандат ", изясни гостът.

Балабанов посочи, че Има Такъв Народ няма да поддържа кабинет в този парламент и от партията желаят предварителни избори. Очакват след нови избори да бъдат по-сериозно показани в Народното събрание. 

" В Еврозоната няма да влезем. Докладът на МВФ ни скъсва от рецензии. Европейската централна банка ни споделя, че няма по какъв начин да забележим Еврозона. Накарахме финансовия министър да върне 1 милиарда лева В противоположен случай от 1 юли цената на тока за фамилиите ще е с 35% от горната страна, в случай че той не успее ", предизвести депутатът от Има Такъв Народ.

Балабанов е на мнение, че в случай че има избори, може да настане тежка конституционна рецесия. 

" Ако президентът откаже да одобри състава на оферти Министерски съвет, ще би трябвало Народното събрание да го гласоподава ", приключи националният представител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР